Name
Zelf VR maken met 360-video | Na deze sessie kun je het zelfstandig!
Description

VR is in opmars! Steeds meer bedrijven zetten VR in bij het leren. Bij bedrijven als CSU, NS, KLM, DJI en BBC trainen ze zo grote aantallen, duizenden tegelijkertijd. Maar VR is niet alleen kosteneffectief en efficiënt. VR zorgt ook een grote impact variërend van soft skills, veiligheids- en technische trainingen. Duur om te maken? Moeilijk? Nee, helemaal niet!

Een VR-training kun je zelf al binnen 2 weken produceren: zelf gemaakt én gedeeld met je doelgroep. Met de professionals van Warp VR maak je in deze sessie een scenario voor VR-training middels het Warp Studio platform:

  • met je mobiele telefoon
  • eenvoudig te delen (ook via social kanalen)
  • volgen van de performance (ook via je eigen LMS)

In de sessie gaan we aan de slag om van jouw leerdoel tot een VR training te komen. Wat is de kracht van immersive storytelling en interactiviteit en hoe kom je van leerdoel naar scenario? In kleinere groepjes ga je zelf aan de slag of je nou een onboarding, veiligheid of gesprekstraining voor ogen hebt.

Ervaar hoe ook het samenwerken op afstand middels de scenario ontwerp tool binnen Warp Studio gaat, en deel je resultaat met anderen.
Na de sessie kun je direct aan de slag om voor jouw eigen organisatie een VR training te maken. Met performance data inclusief!

Date & Time
Monday, September 28, 2020, 3:00 PM - 4:30 PM
Guido Helmershorst